fredag 1 april 2022

28 December

 Ja nu är vi alltså framme vid den 28 december istället. Nya däcken på jeepen. Och en riktig skogstur på små små vägar i vintrig skrud.


This is the life!





Vintervägar små smala där man anar grässträngen i mitten.


Man har ingen aning om vart man hamnar, vad man får se och kommer det överhuvudtaget att gå att ta sig fram eller måste vi vända... vilket antagligen kan bli jättesvårt och att backa är inte heller enkelt om man kommer för långt in bland de trassliga träden och kanske man råkar på ett litet ensligt hus nånstans.


Spänningen i livet kan vara just det här... frågan om att ta sig fram. Frågan om raksträckor eller kringelikrokstigar, snötyngda granar, mörkret som börjar komma - kommer vi att komma ut någonstans på nån större väg eller vart är vi på väg nånstans? 



Ja så småningom kom vi ut till en större väg. 26:an kan vara destinationen och sen en pizza på Maxi i Kristinehamn - dom är goa dom!


Här är karta på hur man kan ta sig från Kvarnbyn till Sättrastugan och sen till Björneborg.

Men om ni plussar till riktig närbild och kollar dom små små skogsvägarna som istället gör att man efter mycket trassel istället kommer ut vid Karaby, ja då kanske ni förstår våra äventyr i de oländiga markerna i Kristinehamns utkanter...

Skogsväg i Kristinehamns nejder...

Ännu en karta att plussa på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar